Divendres 19 juliol, 2024 català   |   castellano

Banc Sabadell s’integra com proveïdor de serveis financers del RACC

Dijous 03 setembre, 2009

Acords | Corporatiu

  • Les dues entitats col·laboraran inicialment per a potenciar la targeta RACC Master.
  • Gràcies a aquest conveni, els socis de l’Automòbil Club es beneficiaran de més facilitats, productes i serveis financers.

 

El conseller delegat de Banc Sabadell, Jaume Guardiola, i el director general del RACC, Josep Mateu, han signat un conveni de col·laboració per mitjà del qual Banc Sabadell es converteix en entitat co-emissora de la targeta RACC Màster. Amb aquest nou acord els socis del RACC es beneficiaran de tot un seguit de facilitats, productes i serveis financers específicament dissenyats per a aquest col·lectiu i amb unes condicions financeres molt favorables.

La targeta RACC Master és gratuïta, té associat un programa de descomptes en més de 8.000 establiments i un programa de punts. 380.000 socis de l’Automòbil Club ja gaudeixen avui d’aquesta eina gratuïta de crèdit i pagament.

Importants sinergies de negoci
Durant la signatura del conveni, els representants de les dues entitats han manifestat que aquest acord «és molt avantatjós per a ambdues parts, ja que permet a Banc Sabadell ampliar molt significativament la seva base de clients potencials gràcies a la prescripció que el RACC té entre els seus socis i, d’altra banda, el Reial Automòbil Club de Catalunya ampliarà per als seus membres l’extensa gamma de serveis financers de gran valor afegit amb una entitat del prestigi i solvència de Banc Sabadell».

El Reial Automòbil Club de Catalunya és, amb els seus 1.100.000 membres, la entitat més gran del país per nombre de socis. Banc Sabadell, per la seva banda, és el quart grup financer nacional. Compta amb més de 1.200 oficines distribuïdes per les diferents comunitats autònomes i una àmplia xarxa internacional que arriba a 19 països.