Dimarts 25 juny, 2024 català   |   castellano

El RACC i l’ACCHI envien una “Caravana Solidaria” a la zona de Pelluhe afectada pel terratrèmol de Xile

Dissabte 06 març, 2010

Corporatiu

Amb la col·laboració d’Abertis Logística, lliuren aliments, aigua i medicaments i envien vehicles  d’assistència per habilitar els accessos per carretera a la zona

El RACC i l’ACCHI envien una “Caravana Solidaria” a la zona de Pelluhe afectada pel terratrèmol de Xile

El RACC, el major automòbil club d’Espanya, a través de l’ACCHI, l’Automòbil
Club de Xile, amb el que està associat, ha organitzat una “Caravana Solidaria” per col·laborar en les tasques d’ajuda als damnificats pel terratrèmol i el tsunami que el dissabte passat va afectar Xile.

Amb l’objectiu de donar assistència a la població afectada, els automòbils clubs han organitzat una “Caravana Solidaria” per prestar ajuda al poble costaner de Pelluhue, un dels més devastats per la catàstrofe. La Caravana, que avui dissabte té previst arribar a la zona, lliurarà aliments, aigua i medicaments i treballarà en tasques de rescat i condicionament de les carreteres per facilitar les connexions a la zona.

La Caravana Solidaria, amb la que també col·labora Abertis Logística i en la que viatgen equips mèdics de l’Automòbil Club xilè, portarà a Pelluhe 16.000 racions de menjar, 6.000 litres d’aigüa, roba, medicaments i instrumental per primer auxilis.

El RACC i l’Automòbil Club de Xile han desplaçat a la zona vuit grues, tres furgonetes, tres camions i dos motos d’assistència mecànica que, a les ordres de les autoritats locals, treballaran desenrunant els carrers, traslladant als damnificats a llocs més segurs, subministrant menjar i roba a sector son els accessos per carretera estan tallats.