Dilluns 22 juliol, 2024 català   |   castellano

El RACC s’alia amb Orizonia Corporación per crear la nova agència de viatges RACC Travel

Dimecres 12 maig, 2010

RACC Travel | Serveis

L’automòbil club més gran d’Espanya i el principal grup turístic participen amb el 50% cadascun

El RACC s’alia amb Orizonia Corporación per  crear la nova agència de viatjes RACC Travel

El RACC, l’automòbil club més gran d’Espanya, i Orizonia Corporación, el principal grup turístic del nostre país, han decidit aliar-se per crear la nova agencia de viatges RACC Travel en la qual cada soci tindrà el 50%.

La nova agència començarà a operar al llarg d’aquest mateix exercici de 2010, una vegada obtinguda la perceptiva autorització per part de les autoritats de competents. (o la comisión nacional de la competencia)

Un dels punts clau en l’acord és la complementarietat entre ambdues entitats. El RACC aporta un negoci en marxa en els segments vacacionals i de viatge de negoci que comercialitza a través de la seva xarxa de distribució, que inclou a les seves agències pròpies, l’Agencia Telefònica de Viajes” l’Agència de Viatges 24 Hores i la web www.racc.cat . També, s’afegeixen els productes propis específics del RACC com són les Autovacances, les Escapades, les Expedicions, Racc Motor Racing i les seves exitoses operacions especials en grup a destins seleccionats.

Orizonia Corporación aporta la més àmplia organització del sector turístic espanyol, amb una integració vertical d’activitats que li permet estar present en totes les facetes de la cadena de valor. Acredita experiència en la gestió de més de 3 milions de viatgers cada any i ofereix la més àmplia oferta del mercat per destinacions i segments de clients. Presta, a més, una amplia cobertura internacional a través de la seva presència a nombrosos països dels cinc continents, factor especialment valorat pels clients de clara vocació viatgera com són els socis del RACC.

Orizonia Corporación i el RACC estan analitzant oportunitats de col·laboració en què mútuament puguin ser proveïdors de serveis per als seus respectius negocis (col·laboracions entre Viatjes Iberia i RACC, per exemple). Aquestes oportunitats es concretaran en una propera segona fase.

El RACC és el l’automòbil club més gran d’Espanya amb més d’un milió de socis, i durant 2009 va facturar 450 milions d’euros. Realitza més de 1.300.000 assistències mecàniques i personals l’any, i té una cartera de 900.000 pòlisses d’assegurances i 400.000 del sector auto moto. L’agència de viatges del RACC va facturar 98 milions d’euros i va proporcionar servei a més de 300.000 viatgers durant el passat exercici.

El RACC està present al sector dels viatges des de 1988, amb l’objectiu de cobrir totes les necessitats dins del camp de la mobilitat i l’oci de les famílies, incorporant també el seu concepte assistencial d’ajuda les 24 hores al sector de viatges, i aporta també la seva gran capacitat organitzativa per a la gestió d’esdeveniments multitudinaris. A més, és l’agència oficial d’esdeveniments esportius com el Gran Premi de la Formula 1, el Gran Premi de Moto GP, el Rally RACC de Catalunya-Costa Daurada i del Futbol Club Barcelona.

Orizonia Corporación és una organització integrada per empreses turístiques distribuïdes en sis grans línies de negoci: majorista, aèria, online, receptiva i hotelera. A través d’elles, està present a tots els processos de l’oferta de viatges, oci i vacances, des de la confecció del paquet turístic i la seva reserva i contractació a l’agencia de viatges o a través dels seus portals online fins al transport, recepció i atenció en el destí. La corporació factura més de 2.000 milions d’euros i compta amb una xarxa de 650 oficines i més de 4.000 empleats que donen servei a més de 3 milions de passatgers anualment.

Per a més informació:

    
Orizonia Corporación                                             RACC
Porter Novelli                                                                    Direcció de Comunicació
Ana Sierra                                                                           Josep M. Miret
91 702 73 00                                                                    93 495 50 29
ana.sierra@porternovelli.es                                      raccmedia@racc.es