Divendres 19 juliol, 2024 català   |   castellano

19 marques al primer SalóRACC de l’Automòbil

Dimarts 05 octubre, 2010

Venda de vehicles

Del 14 al 18 d’octubre a la seu central del RACC, a l’avinguda Diagonal de Barcelona

19 marques al primer SalóRACC de l’Automòbil

 • Els visitants podran informar-se, comparar ofertes i provar in situ les darreres novetats d’utilitaris, berlines, tot terrenys i vehicles híbrids
 • Fins a 19 marques d’automòbil exposaran els seus models i realitzaran presentacions obertes al públic

El RACC organitza el SalóRACC de l’Automòbil, que tindrà lloc del 14 al 18 d’octubre a la seu de l’entitat a l’avinguda Diagonal de Barcelona. Es tracta del primer certamen que organitza l’Automòbil Club i permetrà als visitants conèixer i provar en exclusiva les darreres novetats del mercat.

El SalóRACC de l’Automòbil és una iniciativa del RACC i dels concessionaris amb els quals el Club col·labora habitualment i compta amb el suport de les principals marques del mercat. L’objectiu del Saló és dinamitzar el sector de l’automòbil i oferir als visitants condicions avantatjoses i ofertes especials a l’hora d’adquirir el seu vehicle.

 • Fins a 19 marques i 38 models exposats
  Al SalóRACC de l’Automòbil participaran 19 marques (Ford, BMW, Honda, Mercedes Benz, Nissan, Opel, Renault, Saab, Seat, Volvo, Peugeot, Suzuki, Audi, Toyota, Volkswagen, Citroën, Mazda, Hyundai i Mitsubishi) i hi hauran exposats 38 models, entre utilitaris, berlines, tot terrenys i vehicles híbrids.
 • Més de 60 vehicles per provar i presentacions exclusives
  Els assistents, a més de visitar la zona d’exposició, tindran l’oportunitat d’assistir a les presentacions exclusives dels últims models, realitzades per les pròpies marques, i provar les darreres novetats, acompanyats per assessors tècnics.
 • Cursos de conducció econòmica gratuïts
  Durant el cap de setmana el RACC oferirà als visitants la possibilitat de fer un curs gratuït de conducció econòmica, en què els conductors podran aprendre tècniques per a l’estalvi de combustible i la reducció de les emissions de CO2.
 • Conferències tecnològiques
   Amb motiu del SalóRACC de l’Automòbil experts del RACC realitzaran conferències sobre vehicles ecològics i noves tecnologies de seguretat:
  – “Quins són els cotxes més ecològics del mercat? Presentació Ecotest”
  – “Noves tecnologies per a la conducció que salven vides. Tecnologies eSafety”.

Per als més petits hi haurà instal·lada una zona infantil de seguretat viària i mobilitat perquè també pugin gaudir de la visita.

El dijous 14 d’octubre, en el marc del Saló, el RACC presentarà als mitjans de comunicació del 46 RallyRACC Catalunya Costa Daurada.

EL RACC
El RACC, és l’automòbil club més gran d’Espanya, amb un milió de socis, realitza a l’any 1.309.617 serveis de assistència mecànica, personal i medicalitzada urgent i compta amb una cartera d’assegurances de 903.248 pòlisses. Com a entitat al servei de la societat impulsa la mobilitat sostenible, la seguretat viària i el medi ambient i promou l’esport del motor amb el recolzament a l’esport base i amb l’organització de tres proves per als mundials: F1, Motociclisme i  Rallys.

El RACC compta amb un Servei de Venda de Vehicles nous, seminous, quilòmetre 0 i d’ocasió. Més de 2.000 socis van adquirir l’any passat el seu vehicle a través d’aquest servei. Professionals especialistes assessoren i acompanyen al soci durant  tot el procés de compra amb l’objectiu de resoldre els seus dubtes, ajudar-lo a triar la millor opció i facilitar-li el millor finançament.

El SalóRACC de l’Automòbil, és obert i gratuït al públic
del 14 al 18 d’octubre de 10  a 20 hores

Per a més  informació SalóRACC d’Automòbil: http://www.saloracc.cat/