Dilluns 22 juliol, 2024 català   |   castellano

El SalóRACC de l’Automòbil organitza conferències, prestacions de vehicles i cursos de conducció eficient durant el cap de setmana

Divendres 15 octubre, 2010

Serveis | Venda de vehicles

Obert i gratuït al públic fins el 18 d’octubre a la seu central del RACC, a l’avinguda Diagonal de Barcelona

El SalóRACC de l’Automòbil organitza conferències, presentacions de vehicles i cursos de conducció eficient durant el cap de setmana

 • Més de 3.000 visitants, fins a 19 marques d’automòbil i 38 models exposats
 • Els visitants poden informar-se, comparar ofertes i provar in situ les darreres novetats d’utilitaris, berlines, tot terrenys i vehicles híbrids

El SalóRACC de l’Automòbil, que va obrir les seves portes aquest dijous amb un gran afluència de públic, que supera els 3.000 visitants, ha organitzat activitats especials per al cap de setmana per a tots els que s’acostin a la seu de l’entitat a l’avinguda Diagonal de Barcelona, on es celebra la mostra.

Els visitants, a més a més de conèixer i provar en exclusiva les darreres novetats del mercat, podran assistir a conferències tecnològiques, presentacions exclusives de les darreres novetats del mercat i realitzar cursos de conducció eficient, tot de manera gratuïta.

 • Conferències tecnològiques
   Amb motiu del SalóRACC de l’Automòbil experts del RACC realitzaran conferències sobre vehicles ecològics i noves tecnologies de seguretat:
  – “El cotxe verd del futur”
  – “eSafey. Tecnologies que salven vides”.
 • Presentacions exclusives
  Els assistents, a més de visitar la zona d’exposició, tindran l’oportunitat d’assistir a les presentacions exclusives dels últims models, realitzades per les pròpies marques, i provar les darreres novetats, acompanyats per assessors tècnics.
 • Cursos de conducció econòmica gratuïts
  Durant el cap de setmana el RACC oferirà als visitants la possibilitat de fer un curs gratuït de conducció econòmica, en què els conductors podran aprendre tècniques per a l’estalvi de combustible i la reducció de les emissions de CO2.
 • Zona infantil amb activitats sobre seguretat viària
  Per als més petits hi haurà instal·lada una zona infantil de seguretat viària i    mobilitat perquè també pugin gaudir de la visita.

El SalóRACC de l’Automòbil és una iniciativa del RACC i dels concessionaris amb els quals el Club col·labora habitualment i compta amb el suport de les principals marques del mercat. L’objectiu del Saló és dinamitzar el sector de l’automòbil i oferir als visitants condicions avantatjoses i ofertes especials a l’hora d’adquirir el seu vehicle.

Fins a 19 marques i 38 models exposats
Al SalóRACC de l’Automòbil hi participen 19 marques (Ford, BMW, Honda, Mercedes Benz, Nissan, Opel, Renault, Saab, Seat, Volvo, Peugeot, Suzuki, Audi, Toyota, Volkswagen, Citroën, Mazda, Hyundai i Mitsubishi) i hi ha exposats 38 models, entre utilitaris, berlines, tot terrenys i vehicles híbrids.

EL RACC
El RACC, és l’automòbil club més gran d’Espanya, amb un milió de socis, realitza a l’any 1.309.617 serveis de assistència mecànica, personal i medicalitzada urgent i compta amb una cartera d’assegurances de 903.248 pòlisses. Com a entitat al servei de la societat impulsa la mobilitat sostenible, la seguretat viària i el medi ambient i promou l’esport del motor amb el recolzament a l’esport base i amb l’organització de tres proves per als mundials: F1, Motociclisme i  Rallys.

El RACC compta amb un Servei de Venda de Vehicles nous, seminous, quilòmetre 0 i d’ocasió. Més de 2.000 socis van adquirir l’any passat el seu vehicle a través d’aquest servei. Professionals especialistes assessoren i acompanyen al soci durant  tot el procés de compra amb l’objectiu de resoldre els seus dubtes, ajudar-lo a triar la millor opció i facilitar-li el millor finançament.

El SalóRACC de l’Automòbil, és obert i gratuït al públic
del 14 al 18 d’octubre de 10  a 20 hores

Per a més  informació SalóRACC d’Automòbil: http://www.saloracc.cat/