Diumenge 14 juliol, 2024 català   |   castellano

RACC Viatges desplega un operatiu amb autocars per desplaçar els seguidors que ho desitgin a Milà

Dilluns 19 abril, 2010

RACC Travel | Serveis

                                       Per la inestabilitat de l’obertura de l’espai aeri

RACC Viatges desplega un operatiu amb autocars per desplaçar els seguidors que ho desitgin a Milà

Tancament de l’espai aeri. Davant la inestabilitat de l’estat de l’espai aeri a Europa no és possible garantir que demà els 6 vols de 1 dia contractats per 1.200 seguidors puguin enlairar-se a Milà. En cas de fer-ho, tampoc hi ha cap garantia que l’espai aeri estigui obert a l’hora de tornar després del partit. Donada aquesta situació d’inestabilitat, l’Agència de Viatges del RACC ha decidit cancel·lar aquests vols de 1 dia i organitzar un operatiu per carretera per aquells aficionats que ho desitgin.

Operatiu en autocar. El viatge en autocar representa 13 hores de trajecte d’anada i 13 hores més de tornada. Els seguidors sortiran avui dilluns a les 21.00 hores del vespre per arribar aproximadament a les 10.00 h del matí del dimarts. Pel que fa a la tornada els autocars sortiran acabat el partit per arribar a Barcelona 13 hores després de la sortida.

Tot i la dificultat de trobar autocars en aquests moments, l’Agència de Viatges Oficial posa a la disposició d’aquests aficionats 14 autocars amb un total de 670 places per desplaçar-se per carretera a Milà. Una enquesta feta ahir diumenge a 100 d’aquests aficionats situa en un 30 % els interessats en aquesta alternativa, perquè no permet fer el viatge en un sol dia. A aquells que decideixin cancel·lar el seu viatge se’ls hi retornaran els diners.

Trucades a tots els aficionats. Al llarg del matí l’Agència de Viatges del RACC trucarà a totes les persones que tenien reserva per informar-los de la situació. La informació també estarà disponible a la pàgina web www.racc.cat.